Rangordning

I hästflockar finns det ju en rangordning , vem som bestämer över de osv. Våran flock är ju ganska ganska stor då vi har vänner och släkt som har hästar hos oss. Tänkte ta och berätta lite om hur rangordningen ser ut i våran hage!
 
På först "plats" och högst upp i rang är Gandur. Han är bossen , så är det bara. Under honom kommer Vidja och hon var förra ledaren innan Gandur så ibland kan de 2 ha sina små fighter då hon inte gillar att någon bestämmer över henne. Under henne kommer Rakel även kallad "häxan surtant" hon har sna små figher med Vidja ibland och bråkar allmän med alla under henne därav namnet ;) Sen kommer Athena och hon och Rakel bråkar ganska mycket ibland men en så länge är rakel över Athena. Sen kommer nog Hugge bugge och efter honom Glöd. Sedan kommer unghästarna Drutten och Ardis. Drutten är låg i rang med bråkar och busar med alla iaf.
Sist men inte minst av vi Ferrari och Dimma. Dom är lite mobbade då de är mycket mindre än dom andra men Ferrari håller endå kolla på Unghästarna men hade han varit en islänning hade han varit högre upp på istan då han är en riktigt tuffing!;) Sen nu tycker jag för tillfället att alla flyttar över alla lite smått. Men i vår hage är det ganska bra harmoni såklart vissa har ju sina stunder då dom blir arga på varandra men det är ju som det ska vara!:)
 
 
Är era hästar höga eller låga i rang?:)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0